dinsdag, maart 31, 2015

Ik waag het erop!

Ik ben al mijn hele leven creatief, altijd knutselen en freubelen, en sinds 3,5 jaar werk ik bij mijn schoonmoeder in haar succesvolle bedrijf, misschien kennen jullie het wel? Marianne Design? Een droom van een baan waar ik heel dankbaar voor ben :)
Afgelopen jaren ging het al regelmatig kriebelen met al die mooie producten die ik voorbij zag komen en nu eindelijk heb ik een eigen hobbyplek thuis om me in uit te leven...jeej! Zoals de titel van mijn blog al verraad...ik hou van handgemaakte dingen en ben (zoals met wel meer dingen) niet vast te pinnen op 1 ding. Ik hoop dan ook al mijn creatieve uitspattingen, ideetjes en gedachten hier met jullie te kunnen delen op mijn eigen blog!

Ik kan niet beloven dat ik vaak iets zal bloggen (druk druk druk! jullie kennen het vast wel) maar ik ga wel mijn best doen lekker af te wisselen. Van papier tot vilt, achter de naaimachine en in en om het huis.

5 opmerkingen:

 1. Hey Winnie,
  Welkom met je eigen blog in blogland!! Wat ziet je blog er onwijs gaaf uit, echt heel erg knap gemaakt.
  Ik wens je veel knutselplezier toe en ben benieuwd naar je eerste post... en als het even duurt, geen probleem toch. Dat is het mooie van een blog je kunt erop zetten wat je wilt wanneer je maar wilt!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah..dank je wel! Ja en anders kan ik nog altijd voorprogrammeren he :P

   Verwijderen
 2. Goedemorgen Winnie

  Wat ontzettend leuk dat je toch een blog aangemaakt hebt! En wat voor één?! Het ziet er zo professioneel uit. Echt schitterend! Ook ik ben reuze benieuwd naar wat voor moois je allemaal gaat laten zien aan ons. Maar dat van die reacties is ook logisch hoor. Er gaat zoveel tijd inzitten!
  Maar ik verheug me al helemaal op je eerste creatie! Ik zeg: kom maar op! En als je toevallig niet zoveel inspiratie hebt, kan je altijd nog meedoen met Papier Plezier ;) haha.

  Ik wens je heel veel plezier met bloggen!
  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Nou hoop ik niet dat ik je verwachting heel hoog zet doordat ik goed ben met photoshop haha. Zal in het begin een beetje zoeken zijn naar wat werkt qua kaarten maken. Ik ben wel behoorlijk van het clean en simple. Net nog een kaartje gemaakt voor mijn zwager maar dat was echt haastwerk…achteraf dacht ik…een halfuurtje meer en ik had het net iets mooier kunnen maken :S Maarja…het moest in een halfuurtje af zijn inclusief draaien en plakken haha

   Verwijderen