maandag, juni 06, 2016

Kaartje voor Sabine


Sabine was jarig en dan moet er natuurlijk een leuk kaartje worden gemaakt! Ik weet dat ze altijd moet gniffelen om het stempeltje 'Oehoe! Je bent jarig!'. Ik zag het al helemaal voor me. Een kaart vol met blije starende uiltjes en deze tekst. Het limegroen en hardroze zijn helemaal Sabine's kleurtjes en het leek me leuk deze in de kaart te verwerken.

Deze materialen heb ik gebruikt voor deze 14x14cm kaart:
- PB7045 Eline's Fresh Flowers
- DF3412 Design Folder balloons
- COL1347 Eline's Owl Family
- COL1398 Eline's Banners XL
- EC0147 Eline's Dutch Sentiments
- Distress Ink Twisted Citron & Picked Raspberry

Ik ben begonnen met een distress achtergrond maken van haar kleurtjes op papier. Daarna deze door de machine gehaald met de embosfolder. Dan krijg je deze subtiele achtergrond. En toen heel veel uiltjes uitgedraaid van het dessin papier en gekleurd papier. De voorste zijn met wat 3D foam opgeplakt voor wat diepte.


Ik ben dol op de Eline Banners...ideaal voor je tekstjes! Altijd mooi in balans op je kaart. Een vrolijk geheel geworden, volgens mij was Sabine er wel blij mee :)


3 opmerkingen:

 1. Gaaf, echt leuk met al die uiltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi hi. Jaaaa heel blij mee, mooie vrolijke kleurtjes, mijn kleurtjes. En Eline diertjes, altijd goed, zoals ik al zij laatst ik hou van Eline. Ha ha. Dank je wel buuf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke feestelijke kaart Winnie!!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen