maandag, juli 25, 2016

Bierpul voor Papa


Mijn vader was jarig geweest en zoals een echte papa houdt hij wel van een biertje. Ik had het idee voor deze kaart gevonden op Pinterest en heb het met alleen maar Marianne Design materialen nagemaakt. 

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
- CR1319 Craftable Hartelijk Gefeliciteerd
- CR1331 Craftable Basic Circles
- CR1351 Craftable Basic Hearts
- CR1353 Craftable Basic Label XL & Labels XS
- LR0411 Creatable Label Hearts
- PK9131 Celebrations paper
- CS0972 Clearstamps Van/voor & Tegoedbon
- EC0159 Clearstamps Eline's Handlettering Script
- Cirkelpons 1,5 cm groot
- Hero Arts Wet Cement, Hero Arts Sunflower, Hero Arts Neon Red, 
Distress Ink Antique Linnen, Tea Dye en Fossilized Amber
Hero Arts Unicorn White

De basis van de Bierpul is de grote Label XL uit dubbel gevouwen kraft papier gestanst. Daarna heb ik met twee van de basisvormen van de basic Hearts een oor gestanst en die op de achterkant geplakt, zodat je de kaart nog wel open kunt vouwen. De randjes heb ik wat bewerkt met Tea Dye. Het gele designpapier van 'Celebrations' past perfect bij het biertje. Ik heb de mal van de Label XL op het papier gelegd en met de binnenkant omgetrokken en het uitgeknipt en daarna in 3 stroken geknipt en op de voorkant geplakt. De randen van het gele papier heb ik wat bewerkt met Fossilized Amber.


Aan de binnenkant zit een label met daarop gestempeld een tegoedbon voor een dagje Efteling. Lekker gespeeld met kleurtjes en met wat 3D Foam op de kaart geplakt. Daarna met 3 maten cirkels gestanst uit gebroken wit papier. Daarvan ook weer de randen bewerkt met Distress Ink om het wat levendiger te maken. Deze keer Antique Linnen voor een subtiel randje. De cirkels heb ik met verschillende diktes 3D Foam aan de bovenkant van de label geplakt.


Daarna nog uit lekker pittig geel de 'Hartelijk Gefeliciteerd' gestanst. Ik heb het papier in de mal laten zitten en de embossing wat meer benadrukt met witte inkt. Ik gebruik graag Hero Arts Unicorn White.

Mijn pa was erg blij met het krijgen van het 'biertje' en vooral blij met het dagje uit naar de Efteling. Daar heeft hij heel snel gebruik van gemaakt. De kaart hangt nu bij hem thuis in Thailand.


1 opmerking:

  1. Hoi Winnie.
    Wat een super leuk idee (al is het van pinterest) een bierpul. Zal je vader vast blij mee zijn en zal een mooi plekje krijgen thuis in thailand. Een dagje efteling is altijd leuk, over een dagje efteling gesproken....ha ha.
    Groetjes buuf

    BeantwoordenVerwijderen