dinsdag, juli 14, 2015

Catalogus komt er weer aan!


Afgelopen weken is er door Marianne hard gewerkt aan een nieuwe Marianne Design catalogus! We hebben vorig jaar al een compleet overzicht uitgebracht met alle mallen van begin tot en met 2014. Deze nieuwe catalogus zal voor het hele jaar 2015 zijn. Deze keer zijn er naast het overzicht van alle mallen van 2015 ook nog eens 40 pagina's met allerlei prachtige unieke kaarten en vooral heel veel stappen plannen en patronen uitgewerkt…. een extra handig naslagwerk!
Ik mocht ook een kleine bijdrage leveren voor een stappen plan over schudkaarten. In totaal heb ik 3 kaarten gemaakt. Van twee kan ik in ieder geval een sneak peek laten zien. De lijstjes met gebruikte producten en het stappenplan komen in de nieuwe catalogus te staan en de complete werkbeschrijving van de kaarten zal te vinden zijn in de download die straks bij uitkomen van de catalogus op www.mariannedesign.nl komt te staan.Het was erg leuk om te doen en de kaartjes zijn lekker vrolijk geworden. Vooral de tekstmallen en ponsmallen zijn zo veelzijdig om te gebruiken! Het is een heel mooi boekwerk geworden en we zullen binnenkort nog wat meer sneak peeks laten zien bij Marianne Design.

De nieuwe catalogus zal eind Augustus verkrijgbaar zijn samen met de September collectie.


7 opmerkingen:

 1. Spannend...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! ik vind de catalogus altijd erg mooi. groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk dat jij ook drie kaarten hebt gemaakt voor in de Catalogus!
  Ik ben super benieuwd naar het hele eindresultaat.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zo leuk! Ik verheug me op het exemplaar dat ik kopen ga. Ik kan niet wachten ;-)

  Lieve groet, Petra L

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk dat mijn oliefantje er ook in mag staan! Dankjewel. Ik kan haast niet wachten totdat de catalogus verkrijgbaar is! Jou kaartjes zijn ook ontzettend leuk zeg! En nu zie ik alleen nog maar de helft... Je maakt mij nu wel enorm nieuwsgierig hoor!

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Winnie wat ontzettend leuk dat er een nieuwe catalogus uitkomt! Jouw sneak-peaks zien er al waanzinnig mooi uit! Dat belooft wat voor de rest :) Ik zie dat er ook een crea van mij in staat! Het canvas. Dat vind ik waanzinnig leuk :) Bedankt voor dit ontzettend grote compliment!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen