Dit ben ik


Hallo! Ik ben Winnie

Ik ben geboren met creativiteit en zat al vakkundig Kerststukjes in elkaar te draaien op de kleuterschool. En was druk met tekenen en knutselen. De meer volwassen technieken en alles wat met papier te maken heeft kwam pas later.
Ik hou van allerlei technieken en experimenteer graag met kleuren en pas patronen soms naar mijn eigen inzicht aan. Werken aan creatieve projecten en ze ook afmaken komt en gaat door de drukte van het werk en mijn gezin. Verwacht geen wekelijkse updates van mij, want ik loop vaak wat achter met het bijhouden van mijn blog en Handmade by Winnie socials en de laatste projecten. Dat is wat je krijgt als je werk ook je hobby is.

Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in het bedrijf van mijn schoonmoeder en ben ik betrokken bij de ontwikkeling van hobbyproducten en het samenstellen van collecties voor het kaarten maken. De communicatie en marketing van het merk door middel van social media en productontwikkeling vormen een groot deel van mijn dagelijkse werk. Zo zijn de handen die je ziet in de YouTube-video's van Marianne Design van mij.

Op mijn blog deel ik alles wat ik maak en bedenk aan creatieve projecten. Van woondecoraties en interieuridee├źn tot wenskaarten voor alle gelegenheden. Ik hoop je te inspireren om ook creatief te zijn, ook al kan je leven soms druk zijn, en je te laten zien dat er niet veel nodig is om iets leuks te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten