Pompom krans


Ik denk dat deze krans zeker wel 1,5 jaar in de maak was. Met heeeel veeeeel tussenpozen hahaha.
Een tijd geleden had ik het idee om van vrolijke kleurtjes wol een pompom krans voor aan de deur te maken. Leuk voor in de wintertijd als afwisseling op de Kerstkrans. Dus ik heb een paar vrolijke kleurtjes goedkope wol verzameld in de stad en ben aan de slag gegaan met pompom makers in 3 verschillende formaten.

Weet je dat het best veel werk is om pompoms te draaien?!

Dus je kunt je wel voorstellen dat op een gegeven moment de lol er een beetje vanaf was, ook al zat ik af en toe een paar pompoms op een avond te maken. Toen verdwenen de restjes wol en gemaakte pompoms in een bak ergens tijdens het opruimen en had ik ook geen zin meer om er naar om te kijken. Naaaah....wil niet....

Maanden vlogen voorbij en ik heb allerlei andere dingen in de tussentijd gemaakt. Ik kwam de bak met materialen af en toe weer eens tegen, maar het riep nog niet naar me. Totdat ik op een gegeven moment (volgens mij was het zelfs in de zomer met heerlijk weer) dacht...naja....dit moet ik gewoon afmaken! Dan heb ik er tenminste plezier van deze winter!

Dus in een paar dagen tijd heb ik de rest van de pompoms gemaakt. Het zijn er totaal zo'n 29 stuks geworden. Ze zijn op een stalen ring van 25 cm vastgebonden. Vrolijk touwtje eraan en klaar!

Hij heeft een tijdje dienst gedaan aan de deur...is toen vervangen voor een Kerstkrans en nu hangt er een vrolijke Lentekrans met nep-bloesemtakjes aan de deur.

Als ik iets begin....moet ik het ook wel afmaken....ook al doe ik er dan bijna 2 jaar over ;)

Winnie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Instagram