donderdag, april 02, 2015

Hele snelle Paas CAS kaarten


Toen ik de Collectable COL1382 Paaseieren in het begin bij het ontwikkelen al voorbij zag komen in artwork dacht ik…hier kun je nog hele leuke dingen mee doen, leuk! Vooral de combinatie van de mallen met de stempel maakt het heel eenvoudig om snel leuke kaartjes voor Pasen te maken. Daar hoef je geen expert voor te zijn! Ik ben bij dit setje kaarten uit gegaan van de stempel met wensen voor een Vrolijk Pasen in verschillende talen en een stapel vrolijk gekleurde inkt.


Ik heb Archival inkten Rose Madder, Chrome Yellow, Tea Rose en Viridian gebruikt. dat leek me wel een mooie kleursamenstelling voor de Pasen. De kaart hierboven is niet zo groot 10,5 x 13 cm. Lekker lichtgewicht om te versturen. Stempelen…en dan in ei-vorm uitstansen met de basisvorm uit de COL1382. Beetje de randen beinkten, opplakken met verschillende diktes foam of 3Dkit voor een speels effect en klaar. Zo simpel kan het zijn!


Het leek me ook nog leuk een achtergrondje te maken met allerlei vrolijk gekleurde eivormen. Dit kaartje is maar 10,5 x 10,5cm. Een passe-partout erin gesneden. Op glad papier weer met dezelfde kleuren inkt paaseieren gestempeld en die achter de passe-partout geplakt. Mij leek het wel geinig het konijntje van Eline dit "kunstwerk" te laten bewonderen. Dus met de Collactable COL1354 alleen het hoofd en lijfje + staartje gemaakt en met wat 3Dfoam ervoor geplakt.


Doe ze in een stoere kraft-kleurige envelop en maak nog een keer een los paasei met de stempel & stans om je envelop mee te verzegelen. Meer heeft het niet nodig toch?

9 opmerkingen:

 1. Toppertjes Winnie
  Welkom in Blogland.

  Ga je volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom in blogland Winnie en Vera....en veel lol hier.

  Wens je een overheerlijk paasweekend en je kaartje is geweldig leuk....gezellige dagen met Warme Groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anita! Ga het ook maar eens proberen al die ideeën die omhoog zijn komen borrelen de afgelopen jaren eens uit te werken ;)

   Verwijderen
 3. Wat leuk een eigen blog Winnie, jij zit zo dicht bij het vuur...dat moest er een keer van komen;). Welkom hoor!
  Wat heb je twee leuke paaskaartjes gemaakt, een idee om die vandaag of morgen nog "even' te liften.
  Hele fijne paasdagen.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Neline! Ja…gek he dat ik nog niet eerder ben begonnen…kwam er maar niet van…nu voelde het goed nu ik mijn eigen plek hebben om al mijn knutsels te laten liggen :)

   Verwijderen
 4. Ik vind ze eniggg!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave CAS-Paaskaarten Winnie!!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen