zondag, mei 29, 2016

Thomas


In onze vriendenkring, we noemen ons op Whatsapp 'de jonge ouders', was er ook een kleintje bijgekomen. Een jongetje met de naam Thomas. We kregen een heel leuk geboortekaartje in de bus.
Dit riep om een feliciatie kaartje te maken in dezelfde stijl. Ik heb het kleinste autootje uit de Marianne Design collectie genomen.

Ik heb de volgende materialen gebruikt voor deze kaart van 13x13cm:
- COL1383 Collectable Village Decoration 2
- CR1361 Craftable Stitched Waves & Clouds
- CS0960 Clearstamp 'Gefeliciteerd'
- EC0147 Clearstamps Eline's Dutch Sentiments
- CS0922 Clearstamp Babygedichtjes
- StazOn Pumpkin inkt

Het kaartje is verder simpel gebleven. Ik wilde niet teveel bewerken, dat zou weer niet erbij passen. Wel had ik liever de basis kaart een tintje lichter gehad, maar helaas die kleur had ik niet in mijn papierbak zitten.


Het oranje autootje van de binnenkant van het geboortekaartje heb ik op de voorkant terug laten komen. Dat maakt het iets speelser. En daarom een wit autootje aan de binnenkant van onze kaart die op heuvels rijdt gemaakt met de stitched rand. Het gedichtje en het hartje is ook met de kleur Pumpkin gedaan.

2 opmerkingen:

 1. Leuk om het geboorte kaartje zo na te maken!
  Super gedaan Winnie.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer zo leuk geboorte kaartje. Hij is erg leuk geworden en vooral dat oranje autotje aan de voorkant springt eruit. Leuk je binnenkant met het autotje rijdend op de wolken.
  Groetjes sab

  BeantwoordenVerwijderen