dinsdag, december 06, 2016

Krijtstift tekeningen thuis


Voor de feestdagen in December wat gezelligheid in huis halen is het leukste wat er is! Het huis versieren, gezellige hoekjes en lichtjes en natuurlijk de Kerstboom. Dit jaar leek het me leuk om met een krijtstift op het raam in onze erker leuke quotes te tekenen. Het raam heeft roedes in het glas zitten. Meestal vind ik ze het hele jaar lelijk en irritant maar nu waren ze het perfecte lijstje voor de quotes.

De bovenste is naar eigen ontwerp met de fonts en de onderste heb ik van Pinterest gehaald en nagetekend in het groot. Ze moesten in spiegelbeeld aan de binnenkant van het raam getekend worden anders zouden ze met de eerste de beste regenbui verdwenen zijn.


Ik heb gebruik gemaakt van een dunne Edding Krijtstift. Met het raampje bij de trap weet ik nooit zo goed wat ik kan doen om het daar gezellig te maken voor Kerst, maar nu wist ik het meteen. Met de nieuwste bewoner van Vera's kamer als inspiratie heb ik sneeuw en Olaf getekend. Leuk voor Vera om elke dag te zien als we naar beneden gingen.


De Edding stift droogt heel snel. Zeker op koud glas. De tekeningen hebben er dan ook tot na Oud & Nieuw opgezeten en toen heb ik alles weggepoetst met een natte doek en een droge theedoek. Canvas weer schoon voor volgende tekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten