Juffenbedankje



Het vorige schooljaar eindigen midden in de Corona-pandemie. En in het voorjaar kwamen we allemaal binnen te zitten met thuiswerken en thuisonderwijs. Voor Vera was dit zo'n onhandige timing sociaal-emotioneel gezien, want ze was zich na de Kerstvakantie een stuk bewuster geworden van samen spelen en vriendschappen sluiten en dat leerproces kwam bruut stil te staan met het thuis les krijgen. Gelukkig mochten de kinderen later in het voorjaar toch nog hun schooljaar afmaken in het schoolgebouw en heeft haar lieve juf voor dat jaar haar nog in die laatste maand flink op weg geholpen met haar ontwikkeling. 

We maken altijd een klein bedankje voor de docent aan het einde van het schooljaar en dit jaar wisten we meteen wat we gingen doen. Juf Eline houdt wel van chocolade en ik had de leuke woordspeling gezien bij Rianne van het Designteam van Marianne Design. Vera vond het meteen een leuk idee en heeft ook een label versierd.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
- A5 paper pad Eline's Sweet Dreams
- Craftable CR1508 Punch Die Smilies
- Craftable CR1510 Long Tag
- Craftable CR1513 Alphabet Journal
- LR0014 Double-sided Craft tape
Alle bovengenoemde materialen zijn van Marianne Design.
Wit, geel, rood en zwart karton. Roze Bakerstwine, plastic zakje en wat chocolade flikken.

Het is eigenlijk heel simpel. Vul een plastic zakje met wat chocolade flikken. Stans drie keer uit verschillend papier de grootste Long Tag en de bijpassende gaten-beschermertjes. Plak op de achterkant van een stuk wit papier wat LR0014 tape en stans je alfabet letters uit. Zo heb je meteen stickers ervan gemaakt en plak de tekst op de labels. Druk niet meteen vast zodat je eventjes eerst kunt passen en meten en uitlijnen. Doe ook op een stukje rood, geel en zwart papier wat dubbelzijdige LR0014 tape en draai twee keer uit rood en geel de smilie gezichtjes. Bij deze mal zitten ook simpele basis malletjes. Draai die een paar keer uit zwart papier en begin de gele smilies op de zwarte basis rondjes te plakken. En plak wat rode details. En nu kun je de smilies ook meteen op de labels plakken. 

Bind de labels vast met wat touw aan het zakje en klaar! Vera vond het super leuk om te geven, vooral ook vanwege de tekst en de vrolijke labels. En de juf dacht jummie wat lief!

Dankzij Juf Eline heeft Vera groep 3 super afgesloten en ondanks dat we nog doorgingen met de Corona pandemie kon ze met een tevreden hart en hoofd aan haar zomervakantie beginnen.

Winnie

1 opmerking:

  1. Helemaal leuk Winnie!
    Zo leuk met de smileys erop en dan die prachtig zelf getekende door Vera.

    Fijn weekend alvast!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen