Vl-ee-ra-muisjes Traktatie

 


Ook dit jaar kon er gelukkig weer getrakteerd worden. Het mochten alleen geen zelfgebakken dingen zijn (waarom? geen idee) en moest het dus voorverpakt zijn. Je mocht het wel leuk inpakken en versieren (okay..doen we dat dus) en heb ik met Vera bedacht hoe we dat leuk konden gaan doen.
Ze is nogal fan van vleermuizen en ik had nog wel een mal (CR1386 Pillow Box van Marianne Design) waarmee we een doosje konden maken. Vleugeltjes knippen, wiebeloogjes en tandjes erop en in het doosje konden we mooi snoepjes doen.
En zo hebben we de Vl-ee-ramuizen bedacht, in vroijke kleurtjes en met een 7 op hun vleugeltje, dat wel.

Vera is eind December jarig en trakteert dan altijd na de Kerstvakantie, maar dit jaar zaten we nog met thuisscholing en ging ze trakteren toen iedereen weer naar school mocht in Maart. Ze wilde heel graag mini hamburgertjes erin doen, maar eigenlijk ook Haribo uitdeelzakjes en Erik had ook nog celebrations gehaald. Nou vooruit..doe eens lekker gek en je hebt zo lang gewacht met uitdelen, doen we het er allemaal in haha.
Het paste net!


En zo zaten we 's avonds in het weekend met z'n tweetjes aan de lopende band doosjes te vouwen en te plakken en te versieren aan de grote tafel. Ik leverde de onderdelen aan met dubbelzijdig plakband en Vera ging alles vastplakken.

Ik had nog een mooie rieten picknickmand. Daar wat kranten onderin luchtig gepropt en een theedoek erover en daar alle vleermuisjes op gezet. Ze ging vol trots de volgende ochtend ermee over het schoolplein en we kregen een blije foto van de juf van een jarige Vera in de klas.

Traktatie geslaagd! Hierna is Amber aan de beurt in Mei.


Winnie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten