Juffenkadootjes

 


Ook dit jaar heb ik weer kleine bedankjes gemaakt voor de juffen. Deze keer met lekkere snoephartjes erin. Ik heb deze label gemaakt met mallen maar je kunt ook op een andere manier een zakje of een bakje vullen met snoephartjes en die leuk versieren in bijpassende kleuren.

Hiervoor heb ik gebruikt:
- Collectable COL1306 Snoephartjes
- Creatable LR0725 Pot
- Craftable CR1555 Art Texture Hearts
- CA3127 Zilver metallic papier
- CS1049 Clear stamps van Harte
- CS0971 Clear stamps Dank je wel
Bovenstaande producten zijn van Marianne Design
- Hero Arts Soft Granite inkt
- Versafine Black Onyx inkt
- Distress Ink Spun Sugar
- Verschillende pastel kleurtjes karton
- Vierkante kaartenzakjes

Allereerst heb ik wat snoephartjes in een vierkant kaartenzakje gedaan. 1 laagje en het zakje plak je dicht. Daarna vouw je deze dubbel en plak je de 2 helften weer aan elkaar met plakband. Zo heb je een mooie evenredig zakje met hartjes die niet uit gaat zakken.

Daarna heb ik van stevig wit karton een strook van 7 x 21 cm gesneden. Ril deze op 7 cm en 14,5 cm zodat je deze om het zakje kunt plakken. Ik gebruik stukken dubbelzijdige tape om de strook aan het zakje vast te maken en de flapjes achter op ook op elkaar te plakken. Stans uit lichtroze 2x een hele art texture hartjes en 2 x een halve. Plak deze op de witte strook.

Stans daarna de basis van de pot uit wit karton en de deksel uit zilver. 
Met een blending brush heb ik toen een beetje een vlek gemaakt met de kleur Spun Sugar. Het voordeel van de brush is dat je heel zacht vanuit het midden kunt werken en je zo een waas krijgt. 

Ik heb uit verschillende pastel tinten de snoephartjes gestanst. Natuurlijk zoveel mogelijk de kleurtjes gezocht die lijken op de echte hartjes. Daarna met Soft Granite tekstjes gestempeld op de hartjes.
Deze zijn met 1,5 mm 3D foam op de pot geplakt zodat ze net echt lijken.

Daarna nog met Versafine de tekst hartelijk op de set CS1049 gestempeld. De bedankt komt uit de set CS0971. Om deze eronder te krijgen heb ik de Hartelijk afgeplakt met wat afplaktape. Daarna heb ik alleen de inkt gedaan op de bedankt van de stempel 'Super bedankt'. Met afplakken en deels beïnkten kun je zo je eigen teksten samen stellen.

De pot is alleen aan de linkerkant met een strook tape vast geplakt op de hartjes zodat je nog op de achterkant een persoonlijk berichtje kunt schrijven.

Winnie

1 opmerking:

  1. Wat een super leuk idee is dit, dat ga ik namaken!
    Hartelijk bedankt voor het delen ,daar ben ik blij mee!!
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen