Neefje Ted

 


Jaaa! Mijn eerste neefje is afgelopen najaar geboren, kleine Ted!
Het zoontje van mijn oudste broer en mijn schoonzusje. Inmiddels is het tweede neefje ook al geboren bij mijn andere broer en andere schoonzusje en is zo aan mijn kant van de familie de aantal kindjes verdubbeld!

Ik vind het altijd leuk om te kijken of ik het geboortekaartje wat je krijgt na te maken. Dat lijkt mij dan een leuk aandenken voor de ouders :)

Toen het kaartje van Ted binnen kwam bij ons zag ik die groene ondergrond en dacht ik...hey...ik weet hoe ik die na kan maken!

De volgende producten heb ik gebruikt:
- Papier bloc PK9127 Watercolor A4
- Collectable COL1387 Eline's Baby
- Collectable COL1479 Eline's Babies (Teddy beer)
- Collectable COL1397 Charmant Alphabet
- Stempels CS1051 Handgeschreven Baby
Bovenstaande producten zijn van Marianne Design
- Distress Ink Black Soot
- Hero Arts Unicorn White
- Versafine Onyx Black
- Donkerblauw papier
- een paar copic stiften
- witte embospoeder en zwarte fineliner

In het Watercolor bloc zit een velletje groen die ik mooi de juiste tint donkergroen/olijfgroen kon maken als het kaartje door er met zwarte distress inkt over heen te gaan. Dus dit heb ik gedaan en gezorgd dat het papier hetzelfde formaat heeft als het orginele kaartje. Daarna ben ik de baby gaan maken.
De gesloten oogjes heb ik van een ander Eline diertje gebruikt zodat je een slapende baby krijgt. Verder heb ik de kleurtjes papier gebruikt zodat ik de baby in laagjes kon aankleden. Het printje van het shirtje heb ik met wat stipjes van copic stiften nagebootst. En een teddy beertje met hetzelfde kleurtje groen als de teddy beer die naast Ted op de foto ligt.

Toen heb ik op een stukje donkerblauw karton met zwarte inkt en witte inkt bewerkt in streepjes om het fluweel op de foto proberen na te maken. In plaats van de naam  Ted en geboortedatum heb ik een passend tekstje gemaakt op een felicitatie kaartje .

Zo leuk om te doen!

Winnie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten